Vele kleintjes....

Snoepjesmoment

We weten het allemaal, het leven wordt gestaag duurder. Wat koop je tegenwoordig nog voor 1 euro? Een paar losse snoepjes, een appel, de helft van een klein brood…? Nee, alle gekheid op een stokje voor organisaties als wij is elke gekregen euro er 2 waard bij manier van spreken. Met een boutade gezegd, het betekent het verschil tussen verdrinken en blijven drijven.

Nu, wij hebben het geluk om te kunnen rekenen op een schare fijne vrijwilligers die onze dagelijkse werking ondersteunen maar ook een schare trouwe steunders, meters en peters en mensen die ons materiële giften doen. Allemaal zijn we ze oneindig dankbaar en we zouden nooit kunnen realiseren wat we doen zonder hen. Maar gezien we een niet-gesubsidieerde organisatie zijn moeten we ons best blijven doen om onze portemonnee voldoende gevuld te houden. Dus we (blijven) zoeken naar middelen die er toe kunnen doen maar die voor de mensen die we aanspreken behapbaar blijven.

Daarom hebben zijn we op zoek gegaan naar een nieuw steuninitiatief en hebben een TEAMING-groep voor Allemaal Poezen opgestart. Teaming is een online tool om geld in te zamelen ten gunste van sociale doelen met microdonaties van € 1,- per maand. Hun filosofie is gebaseerd op het idee dat 1€ niet veel impact heeft als het alleen wordt gedoneerd, maar als we onze krachten bundelen, kunnen we mooie projecten mogelijk maken. En zo is dat, vele kleintjes maken een groot. Ook voor Allemaal Poezen kan men nu een donor worden aan slechts 1€/maand, niet meer ! en niet minder 😉 maar wel maandelijks. Heel gemakkelijk, registreren, gegevens invullen en de rest volgt automatisch.

Wil je veel betekenen voor onze katjes met een kleine bijdrage (gelimiteerd tot slechts €1/maand), dan is hier de kans. Met hoe meer jullie zijn hoe groter de impact is voor ons en onze poesjes.

Alvast bedankt om dit te willen lezen, eventueel een kijkje te nemen in onze groep en wie weet….

Purrrr…
P.S. nog even in de Engelse taal (we hopen snel de info te krijgen hoe dit naar NL te vertalen).