Sponsoring

 

De vzw Allemaal Poezen bemiddelt jaarlijks voor ongeveer 280 poezen, katers en kittens. Dit wil zeggen dat we hen opvangen, verzorgen en plaatsen in een nieuwe thuis. Dit vraagt een enorme financiële inspanning aangezien we geen officiële subsidies ontvangen. Om deze reden geven we dierenliefhebbers de kans om hun steentje bij te dragen. Donaties worden gebruikt voor medicijnen, medische tussenkomst en de kosten van sterilisatie. In onze opvang wonen ook veel blijvertjes die te oud of te ziek zijn en daarom niet meer geplaatst kunnen worden bij een nieuwe thuis.

Hoe ?

Je kan op verschillende manieren sponsor worden voor de vzw Allemaal Poezen. Als erelid, als steunend lid, als meter en/of peter van een blijvertje, met een vrije gift, aankopen via de Trooperpagina Allemaal Poezen en GoodGift of via Teaming.
Je bent natuurlijk vrij om te kiezen of en hoe je zou willen sponsoren of doneren. Eens je sponsor bent, word je jaarlijks op de hoogte gehouden van het wel en wee bij ons in de opvang. Je bent ook welkom om als de omstandigheden het in de opvang toelaten, nà afspraak, eens een kijkje te komen nemen !

 


Steunend lid
€20 / jaar

(met vermelding 'steunend lid')

Erelid
€35 / jaar

(met vermelding 'erelid')

Meter-en/of peterschap (Zie Meter-peterschap)
€4 / maand of €48 / jaar per persoon (met vermelding naam van het katje)


Een nieuwe invulling voor de klassieke cadeaubon, dat is GoodGift. Met een GoodGift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger het zelfgekozen bedrag doneert aan een zelfgekozen goed doel - een organisatie die zij/hij belangrijk vindt.

Wij hopen stiekem dat veel mensen Allemaal Poezen een mooi goed doel vinden en een gekregen geschenkbon willen verzilveren voor onze katjes.


Shoppen vanuit je luie zetel ? Kan ook en via onze trooperpagina pikken onze poesjes een graantje mee zonder dat het je een euro extra kost. 


€1 en niet meer... voor een fantastische bijdrage aan onze werking !
Lees hier hoe je start....