Meter en/of peter worden

 

In onze opvang wonen veel poesjes.  Sommigen tijdelijk, wachtend op een nieuw mandje, maar daarnaast nog heel wat andere jagende en ronkende katjes. Sommigen zijn te oud, anderen lijden aan een chronische aandoening, het merendeel is gezond maar hebben zoveel meegemaakt dat ze een nieuwe herplaatsing niet meer zouden aankunnen.

Wil jij de VZW en deze katjes helpen ? Dat kan door het adopteren op afstand, als meter en/of peter van deze lieverdjes. Je wordt dan peetouder voor een kleine bijdrage van 4 euro per maand (of 48 euro per jaar, per persoon) en helpt in de aankoop van eten en medicijnen. Na ontvangst van je bijdrage wordt uw meter-peterschap administratief op punt gesteld en ontvang je van ons,  per e-mail, het adoptiecertificaatje met foto.

 

eerst de naam van het katje dat je wilt adopteren op afstand en vermeld ook jouw naam, adres en telefoonnummer.  Wacht even ons antwoord af om te weten of jouw keuze nog vrij is.

Laatst bijgewerkt op : 13-03-2024

 

Overzicht van vrije blijvertjes

 

Bestaat er nog steeds een cliché over zwarte poezen ? Dat stamt uit middeleeuwse tijden en is volgens ons helemaal onterecht. Ze zijn net zo lief, tof en 'poes' als alle andere kleuren. Er zijn zelfs landen waar ze de gelukskatjes bij uitstek zijn. Op 'onzen hof' hebben we wel wat zwarte blijvertjes wonen en sommigen hebben ook meters en/of peters.   Voor ons wordt het soms moeilijk om te herkennen 'wie wie' is, ze zitten natuurlijk nl. niet altijd netjes bij elkaar op een rijtje om de kleinste kenmerken te kunnen onderscheiden.  We willen onze zwarte poesjes ook eens extra in de kijker zetten.  We zullen ze voortaan echter als een groeps-meter-peterschap zetten. Iedereen kan hen desgewenst sponsoren. U kiest dan voor een meter- of peterschap maar zonder dat het om een individuele poes gaat. 

 

Groepssponsoring zwarte poesjes : zelfde voorwaarden als voor andere vachtkleurtjes... €4/m of €48/j, per persoon.

 


 

Individuele blijvertjes die momenteel in aanmerking komen voor meter-/peterschap

Klikken op de foto's = vergroten. De cijfers staan voor :

(1) nog vrij voor 1 meter of 1 peter
(2) nog vrij